miercuri, 7 mai 2014

Omletă cu legume la cuptor




Vă place omleta? Sunt sigură că da. Dar ați încercat să faceți omleta și la cuptor? Este chiar mai ușor, doar amesteci ingredientele preferate și uiți de omletă în cuptor, pentru 20 de minute.

Pentru 2 porții aveți nevoi de:

4 ouă
4 felii de kaiser 
2 linguri porumb din conservă
2 buchețele mici de broccoli
1/2 ardei kapia roșu
2 ciuperci
3 linguri de cașcaval răzuit
Sare
Piper

Metodă de preparare
 
Într-o crăticioară puneți apă la fiert, când clocotește adăugaţi broccoliul. După 5 minute mutați-l în apă rece ca gheța, pentru a-și păstra culoarea, verdele intens. Când s-a răcit complet, tocaţi-l la întâmplare, pentru a obţine bucăţele nici prea mari, nici prea mici.

Tocați kaiserul si ardeiul cubulețe, iar ciupercile feliuțe subțiri. Pe acestea din urmă puteți să le folosiți direct așa, crude sau să le sotați în puțin ulei.
Bateți ouăle cu un tel pentru a include câteva bule de aer.

Adăugați legumele, inclusiv porumbul, kaiserul, 2 linguri de cașcaval, sare și piper după gust.
Puneți compoziția în forme de ceramică sau în tava de brioșe și presărați deasupra restul de cașcaval.


Introduceți în cuptorul încins, pentru 20 de minute. Micul dejun este servit!

 
 
O zi frumoasă !!

TIP:
Se pot folosi orice legume, orice brânzeturi, ierburi aromatice, orice vă place de obicei în omleta normală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu