Aşa cum v-am obișnuit până acum și această rețetă este foarte simplă și suprinzător de gustoasă. Spun surprinzător, pentru că umplutura folosită, în stare crudă nu are un gust deosebit. Dar rezultatul este fraged, cu miez cremos și crocant la exterior. Nu ştiu cum să mai descriu în cuvinte, așa că vă las sa pregătiți ingredientele, pentru 4 porții.
Aveți nevoie de :
2 piepți de pui
8 felii de bacon
50g mozzarella
25g parmezan
50g cașcaval
2 linguri sos Pesto
1lingură ulei de masline
1lingură cremă de brânză
sare şi piper
sare şi piper
Pentru sosul Pesto
10 frunze de busuioc verde
4 căței de usturoi
1 lingură parmezan răzuit
10 semințe de floarea soarelui
4 linguri ulei de măsline
Metodă de preparare
Începeți cu sosul Pesto: puneți într-un robot de bucătărie (cu lame) busuiocul, usturoiul, semințele si permezanul. Mixați bine și adăugați apoi, treptat uleiul de măsline. Gata sosul.
Într-un bol amestecaţi mozzarella, parmezanul, cașcavalul,toate răzuite, crema de brânză, uleiul și sosul pesto.
Și mai ramâne să realizaţi câte o crestătătură adâncă în fiecare jumătate de piept. Condimentaţi cu sare şi piper şi apoi umpleți buzunărelele cu o lingură sau două de umplutură, cu cât mai mult cu atât mai bine. Înveliți jumătăţile în câte 2 felii de bacon, astfel incât sa acoperiți umplutura în totalitate, iar pentru siguranţa puteţi să le fixaţi cu scobitori. Din păcate nu am reuşit sa fac poze în această etapă, dar sper sa vă imaginaţi, pentru că nu este nimic complicat.
Asa da
RăspundețiȘtergere